Helaas zien ook wij ons genoodzaakt
ALLE WORKSHOPS in 2021 TE ANNULEREN
TOT NADER BERICHT.

Het is op dit moment nog niet geoorloofd vanwege de beperkingen vanuit de OVERHEID/RIVM en daar willen we graag gehoor aan geven. We bekijken de situatie iedere week en zullen we jullie zo snel mogelijk op de hoogte stellen wanneer we weer starten met onze workshops en andere activiteiten.

We houden jullie uiteraard op de hoogte via FB en mail over onze activiteiten.

Het is de bedoeling om de uitgestelde workshop thema’s op een later tijdstip (wellicht in een andere uitwerking) te laten plaatsvinden, maar dat is allemaal afhankelijk hoe lang deze risicovolle periode gaat duren.

Mochten jullie tussendoor een bloemdecoratie gemaakt willen hebben, kadobonnen nodig hebben of een blik verf of wat dan ook…. Bellen & overleggen kan uiteraard altijd. Bestellingen nemen we gewoon aan, en we hebben zelfs bedacht om sommige thema’s als “DO IT YOURSELF” pakket aan te bieden. Kunnen jullie thuis creatief aan de slag. Neem gerust even contact op voor meer informatie.

Ik hoop op jullie begrip, en laten we met z’n allen nu verstandig zijn en ons aan de regels houden, zodat we dit akelige virus snel kunnen bestrijden 🙏🏻🙏🏻🙏🏻

Ik zal jullie regelmatig op de hoogte houden van de stand van zaken…. voor nu…. lieve allemaal… probeer GEZOND TE BLIJVEN 🙏🏻🌷💞

🌸☘️🌸☘️ Lieve groet, Margot & HarmGroendecoratie