Jarenlang hebben wij wekelijks workshops GROENDECORATIES gegeven in ons sfeervolle Ateljeeke. Helaas is door o.a. Corona hier verandering in gekomen. Op dit moment denken wij dat door alle toestanden in de hele wereld (dus niet alleen Corona) het niet verstandig is om alweer een regulier wekelijks programma met workshops in te plannen. Uiteraard hopen we op een later tijdstip deze workshops weer te kunnen oppakken. Mocht dat het geval zijn, dan zullen wij uiteraard op alle manieren dit kenbaar maken via onze socials zoals FB, Insta en ook via onze Nieuwsbrief (bent U al geabonneerd? )

Wel is het mogelijk groendecoraties te bestellen. We maken wekelijks verse kransen, toeven, tafeldecoraties, guirlandes en nog meer seizoensgebonden bloemstukken. Zie voor inspiratie de foto’s hier op de website, en volg ons via de socials zodat U inspiratie krijgt in alle seizoenen. Heeft U speciale wensen, neem contact met ons op, en na overleg maken we het graag voor U.

Tijdens onze openstellingen bent U van harte welkom om inspiratie op te doen in- en rondom onze woonboerderij, onze tuin, het ateljeeke en de oranjerie. We decoreren ons huis steeds anders meegaand met de seizoenen. Met regelmaat houden wij open deur, en meerdere keren per jaar hebben wij speciale openstellingen zoals Voorjaars inspiratie dagen, Pasen, tuinopenstellingen, Lichtjesavonden in de nazomer, Oogstfeest in de herfst en sluiten we af met meerdere dagen Kerst Sfeerdagen & Wintertuin.

Tijdens deze dagen kunt U heerlijk rondkijken in de prive woonvertrekken van onze woonboerderij en hebben wij alles gestyled en gedecoreerd in het betreffende seizoen. Bijpassende hapjes & drankjes, en leuke huis- en tuin accessoires zijn te verkrijgen, evenals plantjes, verse groendecoraties en veel meer leuks!  Van ❤ welkom om ons te bezoeken.  DATA WORDEN ALTIJD OP DE SOCIALS bekend gemaakt, en U kunt ons ook altijd telefonisch bereiken mocht het onduidelijk zijn.

Nieuw in de verkoop hebben wij tegenwoordig ook BROCANTE items die we in ons interieur stylen.

Met de mooi verpakte Cadeaubonnen in ieder gewenst bedrag van All Seasons Decorations heeft u ALTIJD succes en ze zijn onbeperkt geldig.

Even geen tijd? U kunt door ons uw cadeaubon (mooi verpakt) ook laten opsturen.