Workshop programma
“Voorjaar – Zomer 2020”
GROENDECORATIES LANDELIJKE STIJLThema 01: “Ontluikend voorjaar”   Euro 58,50


We starten dit heerlijke seizoen met “letterlijk” een hele “gezellige binnenkomer”. Een echte “WELKOM-LENTE” decoratie aan je voordeur, maar uiteraard ook heel mooi om binnen neer te zetten.

Een mooie kant-en-klare ondergrond dient als basis (een berkenplateau bovenop berkentakken-standaard, soort tafeltje) en deze gaan we verder decoreren met een mooie zelf gevlochten krans, waarin ook nog frisse lente-bloeiers, bolletjes, plantjes en nog een leuke verrassing verwerkt worden voor het ultieme voorjaars-gevoel.

Let op; het is een “staande decoratie, de totale hoogte wordt toch ca. 80 cm, dus hou rekening met vervoer! Standaard en krans kunnen los van elkaar vervoerd worden). Een hele leuke decoratie voor lang plezier, en zal heel fleurig groeien en bloeien. Uiteraard ook weer in andere seizoenen te gebruiken.

Data:
17 en 19 maart AVOND aanvang 19.30 uur
11 en 18 maart OCHTEND aanvang 09.30 uur

Thema 02:  “Lente & Paas-Ring”          Euro 57,50


Voor deze decoratie maken we zelf de basis (ronde krans-vorm) met natuurlijke materialen in off-white tinten. Wij zorgen voor een mooie schaal voor eronder zodat deze schikking mooi stabiel staat en goed verplaatst kan worden.

Als de basis klaar is, gaan we deze overvloedig vullen met typische voorjaars-materialen zoals lente-bolletjes maar ook verse bloemetjes., en evt. eitjes en veertjes. Deze ring is steeds opnieuw te vullen in ieder volgend seizoen, telkens in andere kleuren en met andere materialen. Zó leuk en fleurig… Deze keer in Paas- en voorjaarssfeer met typische materialen voor dit seizoen.

Daarna zijn de mogelijkheden eindeloos voor zomer, herfst, winter en zelfs kerst… Dit is ook weer zo’n “leukerd”…

Data:
AVONDEN HELAAS HELEMAAL VOLGEBOEKT

25 maart OCHTEND aanvang 09.30 uur

Thema 03: “Kruidige Keuken Decoratie”   Euro 59,50We hebben maar liefst 3 mooie zeegras manden voor jullie gevonden in 3 verschillende maten. Helemaal hip & trendy dit soort manden op dit moment.

Op 2 van deze manden maken we een mooie geurende keukenschikking in de vorm van een “pyramide” met een grote diversiteit aan materialen. Zowel verse kruiden en specerijen, maar ook gedroogde varianten worden verwerkt. Qua kleurstelling kan dit aangepast worden aan ieders smaak uiteraard.

Wij zorgen weer voor een ruime keuze aan te gebruiken materialen. Of je nu van kleurrijk & bonte kleurtjes houdt, of van stoer en sober, het wordt beslist een heerlijk ruikende blikvanger in jullie keuken! De 3 e mand wordt gebruikt om er een heerlijk geurend keukenkruid-plantje in te zetten. In z’n totaal dus een mooie set om een leuk stylinghoekje te maken in je keuken of op tafel

Data:
AVONDEN HELAAS VOLGEBOEKT
15 en 22 april OCHTEND aanvang 09.30 uur.

Thema 04: “Zomer Stilleven”        Euro 59,50Ook eens zin om diverse leuke decoraties te maken die tezamen een mooi stilleven opleveren op je tafel? Zowel voor binnen- als buiten geschikt! Mooi op een lange (terras)tafel, maar ook in de vensterbank, op de schouw, de sidetable of je keukentafel.

We gaan ter inspiratie voor jullie een lange tafel decoreren, waarop we de diverse zomerse items laten zien die je kunt gaan maken zoals bijvoorbeeld de “geurende” en zomerse “ballen” van natuurlijke materialen (in diverse maten, en maar liefst 5 stuks per persoon!!) Denk hierbij aan “kruidige” bollen, schelpenballen, mosballen etc. De ideëen zijn eindeloos. Lange mooie witte liaan-takken gebruken we als middelpunt, verse tillandsia plantjes worden tussen en op de takken verwerkt, lavendel-plantjes en ander leuks ertussen in mooie potjes, schelpen enz. Afgemaakt met lantaarns, waxinelichtjes en andere vrolijke zomerse accessoires.

Wij hebben al diverse leuke items ingekocht als extra-tje voor jullie voor erbij, en jullie hebben beslist nog allerlei leuks in jullie eigen “voorraad” thuis, om er een sfeervolle en unieke tafel van te maken. Wil je het niet “los” op je tafel kan het ook op een mooie plank, schaal of dienblad. Genieten van al dit moois tijdens de lange zomeravonden die weer aankomen…. Kaarsjes aan en heerlijk dromen over zon/zee en strand…..

Data:
AVONDEN HELAAS VOLGEBOEKT 
13 en 20 mei OCHTEND aanvang 09.30 uur.

Thema 05: “Duo Kandelaars “Sweet Summer”           Euro 57,50


Als afsluiter dit seizoen hebben we ook nog gekozen voor een mooi DUO van kandelaars.

We gaan “zelf” kandelaars maken, hoe leuk is dat! En ook nog twee stuks.

De heerlijke lange avonden staan weer voor de deur, en wat is er dan leuker om mooie kandelaars op je tafel met romantisch kaarslicht, en ditto materialen. We gaan de kandelaars opbouwen door diverse lagen van materialen te “stapelen” Denk hierbij aan het gebruik van materialen die mooi indrogen zoals gipskruid, tillandsia, blad, wilde tijm, etc, maar ook schelpen, sisal, parels voor de liefhebber etc. On top komen nog glazen windlichten voor het kaarslicht.

Alle materialen met een knipoog naar heerlijke romantische zomeravonden en strand & zee. Heerlijk vooruitzicht.

Data:

DEZE WORKHOP IS HELAAS VOLGEBOEKT.

**  ANDERE LEUKE DATA VOOR JULLIE AGENDA’S  **

Extra zaterdag openstelling;
** ZATERDAG 21 MAART WELKOM LENTE (11-16 uur) GRATIS **

TUINOPENSTELLINGEN HOEVE SCHETTEREIND;
Als onderdeel van de Limburgse Bloembollentuinen route is onze tuin geopend vanaf begin april (5, 12, 13, 19 en 26 april en 3 mei, 14 en 21 juni en 19 juli. Telkens van 10 – 17 uur). Entree 3 euro;
– Vrijdag 1 mei Verkoop Hanging Baskets 10-17 uur

** ZONDAG 31 MEI; BROCANTE IN DE BOOMGAARD **
op Hoeve Schettereind. 11-16 uur. GRATIS toegang
Genieten in onze boomgaard van de meest mooie brocante, binnenkijken in onze woonboerderij, verse groendecoraties en leuke tuindeco & plantjes.

** ZATERDAG 29 AUGUSTUS “LICHTJES-AVOND” **
Hoeve Schettereind bij All Seasons Decorations
Poorten open vanaf 17 uur.
Entree 3 euro incl. (zomers) drankje.
Sfeervolle avond tot aan de avondschemering in onze najaarstuin. Honderden lichtjes van kaarsen en andere lampjes verlichten feeëriek onze tuin. Overal leuke hoekjes, stillevens en verse herfst-groendecoraties.
Een hapje en een drankje zullen uiteraard niet ontbreken.

** ZONDAG 13 SEPTEMBER “OOGSTFEEST” **
Hoeve Schettereind bij All Seasons Decorations
Poorten open tussen 11 – 16 uur. Gratis toegang.
Inmiddels ook alweer enkele jaren een traditie in onze tuin. Groendecoraties, oogst, hapjes & drankjes, en gezelligheid
Met tal van deelnemers in onze boomgaard met prachtige brocanteAANMELDINGEN GRAAG RECHTSTREEKS VIA DE WEBSITE of via e-mail op INFO@ALLSEASONSDECORATIONS.NL 

Jullie ontvangen ALTIJD een bevestiging van jullie inschrijving!!!

 Ook kunnen jullie inschrijven via de website via de speciale link met de data.
OOK HIERVAN ONTVANGEN JULLIE NOG EEN DEFINITIEVE BEVESTIGING.

 MOCHTEN ER NOG VRAGEN ZIJN OMTRENT DIT PROGRAMMA DAN HOREN WIJ DAT GRAAG.

OOK ALS JULLIE GEEN PRIJS MEER STELLEN OP ONTVANGST VAN HET PROGRAMMA LAAT HET DAN SVP OOK EVEN WETEN

 Het is misschien verstandig te melden, indien jullie interesse hebben in deelname aan 1 of meerdere van onze workshops, niet te lang te wachten met de aanmeldingen, gezien het grote aantal personen die deze info ontvangen.

 Wij vragen geen inschrijvingsbedrag vooraf, maar vragen jullie wel rekening te houden met de gemaakte kosten die doorberekend worden (25 Euro!) indien jullie in minder dan 1 week vooraf afmelden! Het is dan bijv. wel mogelijk om de decoratie door ons te laten maken indien U zelf verhinderd bent om deel te nemen. Een vervanger die in Uw plaats komt door Uzelf te regelen kan natuurlijk ook.

Afmeldingen langer van te voren zijn uiteraard geen probleem!

Wij vragen hiervoor jullie begrip, aangezien we in het laatste seizoen veel afmeldingen ontvingen op het laatste moment.
Margot Pustjens-Peters

All Seasons Decorations

Lanterdijk 43
6116 AH ROOSTEREN

06 – 305 633 46

info@allseasonsdecorations.nl

voor de nieuwste keukeninspiratie & lekkere recepten kijk op: www.mazakeukens.nl  en voor leuke Tuin inspiratie op: www.hoeveschettereind.nl
Beide zijn natuurlijk ook op FACEBOOK te vinden !!!

– VOLG ONS OP FACEBOOK –
Margot Pustjens-Peters All Seasons Decorations

met heel veel foto’s en bijna dagelijks nieuwe berichtjes!!!!!

Onze tuininspiraties vind U op FB ; HOEVE SCHETTEREIND.
Ook zijn wij actief met foto’s en berichtjes via Instagram.Download hier het PDF programma Voorjaars Workshops 2020