Workshop programma
“NAJAAR – KERST 2017”
GROENDECORATIES LANDELIJKE STIJLThema 01: “KLEURRIJKE DUBBELE HERFSTKRANS”               Prijs: € 57,50


We starten dit najaars- seizoen met een prachtige herfstkrans, of eigenlijk zelfs 2 kransen!

Jullie krijgen een mooie, kant- en klare opengewerkte takkenkrans (in grey-wash tinten ca. 48 cm doorsnede !), waar we een andere, iets kleinere oasis krans bovenop vastmaken die we helemaal gaan opvullen met mooie herfstmaterialen (denk aan hortensia, roosjes, herfstblad, bessen, bottels, mini-pompoentjes, varens, malus appeltjes en nog veel meer…)

De materialen worden overvloedig verwerkt, zodat het als het ware over de andere krans heen valt. Prachtig in combinatie met kaarslicht op een tafel, maar zeker ook supermooi als welkom op een muur of voordeur. Alle materialen zullen prachtig indrogen, dus wederom heel lang plezier van deze mooie herfstdecoratie.

Data:       Alle data volgeboekt!Reserveer nu!

Thema 02: “ROYALE HERFSTVAAS MET BIJPASSENDE KANDELAARS & KAARSLICHT”              Prijs: € 95,00


Werken met VINTAGE PAINT incl. lunch & koffie/thee met gebakOp veler verzoek hebben we ook weer een workshop opgenomen in ons programma om te werken met de prachtige producten van VINTAGE PAINT. Inmiddels is het assorti van deze verflijn enorm uitgebreid met allerlei moois zoals Effect Paint, waxen, metallic verf in brons/goud/zilver, cracquelé verf en nog veel meer leuks!

Daarom gaan we een prachtige combi maken tijdens deze workshop van het verven van een mooie betonnen vaas en maar liefst 2 kandelaars, die we daarna voorzien van een royale groendecoratie!

We hebben weer een prachtige vaas gevonden die gegoten wordt in beton door onze  “huisleverancier” Il Cupido (dus super kwaliteit, en voor ons uniek in hun collectie!). Het betreft een vaas op voet (ca. 35 cm doorsnede en 22 cm hoog), mét 2 bijpassende kandelaars incl. stompkaarsen in een prachtige herfsttint.

We starten met het verven van de vaas en de kandelaars met Vintage Paint. Alle kleuren en varianten kunnen gebruikt worden, incl. de prachtige nieuwe effect verven, voor een nog authentiekere look!

Daarna schuiven we aan voor een heerlijke en uitgebreide lunch.

Na de lunch maken we een prachtig en royale groendecoratie op deze vaas, met mooie herfstmaterialen zoals eikenblad, hortensia’s, herfstvruchten en nog veel meer moois. We zorgen voor een ruime keuze in materialen, dus voor elk wat wils qua kleuren & groenmaterialen.

Een geweldige blikvanger op bijv. een schouw, sidetable of grote tafel. In combinatie met deco zoals dennenappels, waxinelichten en pompoenen een prachtig stilleven ….

Laat de herfstperiode maar beginnen, wij zijn er klaar voor!

Uiteraard wordt er na afloop ook nog koffie met gebak geserveerd, dus voor de inwendige mens wordt goed gezorgd.

Data:      Alle data volgeboekt!Reserveer nu!

Thema 03: “PRETTY PUMPKINS”              Prijs: € 49,50


Herfstworkshops zónder pompoenen…. Dat kan uiteraard niet!

We hebben voor jullie prachtige grijze, donkergroene en witte grote pompoenen ingekocht, vers van het veld van de kweker!

Deze pompoensoorten zijn superlang houdbaar.

Rondom deze pompoenen decoreren we een slinger van groenmaterialen, heel fijntjes opgebonden met mooie herfstmaterialen die uiteindelijk helemaal zullen indrogen. Deze guirlande maken we vast aan de top van de pompoen, en het valt als een soort “waterval” langs de pompoen. Een sfeervolle eye-catcher op je tafel, in combi met kaarslicht en andere herfstproducten.

Laat de donkere avonden maar komen, wij zorgen voor de gezeligheid in huis! Het is trouwens ook een mooie groendeco voor op een tuintafel op het terras.           

Data:      Alle data volgeboekt!Reserveer nu!

Thema 04: “BETOVERENDE BESSEN, BOTTELS & BLADEREN”             Prijs: € 65,00


De betonnen vaas zoals in de 2e workshop hierboven beschreven gaan we in deze workshop gebruiken (zonder ze te verven, en zonder de bijpassende kandelaars!).

De potten zijn gepatineerd, maar uiteraard naar keuze naderhand zelf te behandelen indien gewenst met bijv. Vintage Paint (niet tijdens de workshop dus!)

We maken hier een compacte herfstdecoratie in met groenmaterialen in prachtige warme herfstkleuren.

Een variatie van diverse soorten herfstbladeren, vruchten, corallo, zaaddozen etc. en als finishing touch prachtige gevriesdroogde rozen in herfstkleur.

Tip: De ronde kandelaars van beton uit een eerder workshopprogramma combineren hier ook prachtig bij.

Data:      Alle data volgeboekt!Reserveer nu!

Thema 05: “WARM WELKOM WINTER”               Prijs: € 55,00


We gaan voor de aankomende winterse periode een sfeervolle tafeldecoratie maken op een mooie schaal. Qua groenmaterialen kunnen jullie denken aan diverse soorten mossen, wintergroen, wintervruchten en verschillende soorten & maten dennenappels die we op zo’n manier verwerken zodat ertussen lichtpunten van glaswerk geplaatst worden met waxine-lichtjes erin.

Superleuk qua materialen en heel sfeervol voor op tafel vanwege het kaarslicht.

Voor de echte winterliefhebbers zorgen we ook voor een vleugje winter in de vorm van “nepsneeuw” die we erover laten dwarrelen…. Super romantisch!

Data:     Alle data volgeboekt!Reserveer nu!

Thema 06: “ADVENT SCANDINAVIAN STYLE”               Prijs: € 65,00


De adventperiode is altijd weer een sfeervolle tijd voorafgaand aan de kerst. Daarom hebben we nu ook weer ons best gedaan om een bijzondere adventworkshop samen te stellen voor jullie.

Herinneren jullie onze “topper” van enkele jaren geleden de ijzeren-ringen-kerstboom? Deze advent-standaard is een “look-a-like” hiervan. Dus past er helemaal goed bij….

Het Advent thema dit jaar: “Hangende Krans” aan een standaard (ca. 65 cm hoogte) opgehangen met mooie linten, uiteraard voorzien van kaarslicht in de vorm van mooie grote stompkaarsen! ….Dat was onze wens…. En we hebben het kunnen laten maken!

Een typisch Scandinavisch geïnspireerde krans. Helemaal HAPPY dus!

De “krans” binden we op met allerlei soorten winter- en kerstgroen, en wordt afgewerkt subtiel met wat kerstdeco zoals kleine kerstballetjes etc. (voor de liefhebbers uiteraard).  De standaard kan werkelijk overal neergezet worden.

We zorgen qua materiaalkeuze voor een uitgebreid assorti, zodat deze mooie deco zeker tot aan de kerst mooi blijft. De “keuze is immers reuze” bij All Seasons…

*** Een aanrader in dit programma!!! ***

Data:     Alle data volgeboekt!Reserveer nu!

Thema 07: “XL-KERSTKRANS “PEACE ON EARTH”               Prijs: € 69,50


Geen kerstgevoel zonder een prachtige kerstkrans wat mij betreft!

En ook nog een hele bijzondere deze keer!!

Graag wilden we een speciaal item toevoegen aan deze kerstkrans, en daarom hebben we gevraagd of Marga Hendrix, van atelier “de Rozerij” speciaal voor All Seasons Decorations een koppeltje romantische “Vredesduifjes” wilde ontwerpen, die wij hebben laten gieten bij Il Cupido.

En ze zijn prachtig geworden, compleet met een romantische rozenslinger in hun snaveltjes!

We gaan deze royale kransen (grote maat 50 cm) eerst opbinden met een diversiteit van verschillende soorten wintergroen (zoals nobilus, pinus, etc.) waarna we de bovenste rand nog verder opfleuren met olijftakken, klimopbessen en mistletoe. Afgewerkt wordt deze royale groenkrans met asparagus, en als finishing touch uiteraard de vredesduifjes en prachtig kerstlint. Werkelijk een beauty!!!

Deze krans kan uiteraard zowel buiten als binnen gehangen worden, en is ook nog na de kerstperiode een prachtige eye-catcher, die nog de gehele winterperiode kan blijven hangen (het kerstlint dan eventueel eruit halen!).

De plaatsen zijn beperkt, dus wacht niet te lang met inschrijven!!

*** Als afsluiting van deze sfeervolle kerstperiode zorgen wij na deze workshop voor een “aangeklede kerstborrel” rondom kerstboom, kaarslicht en vuurkorven!!! ***

Data:    Alle data volgeboekt!Reserveer nu!

*** ANDERE LEUKE DATA VOOR JULLIE AGENDA’S ***

******************

** LICHTJESAVOND BROOKERGARDEN in HOUT-BLERICK **

26 augustus & 2 september (Brookerhofweg 16, nabij Venlo)

In deze prachtige tuin deze avond genieten van een sprookjesachtige tuinverlichting en heel veel romantisch kaarslicht. Welkom vanaf 17 uur tot ver in het avondschemer. All Seasons Decorations zorgt uiteraard voor de groendecoraties passend bij dit seizoen.

******************

** ZONDAG 17 SEPTEMBER **

OOGSTFEEST/LANDLEVEN
op Hoeve Schettereind bij All Seasons Decorations

Poorten open tussen 11-16 uur.

Met tal van deelnemers in onze boomgaard met brocante, landleven, hapjes, ambachten en nog veel meer leuks!

******************

** ZONDAG 26 NOVEMBER **

“KERSTHAPPENING ROOSTEREN”
in samenwerking met Hotel/Restaurant de Roosterhoeve.

Geopend tussen 11 – 16 UUR

Genieten op Hoeve Schettereind in ons KERSTHUIS en bij “de Roosterhoeve” van een indoor Kerstmarkt en allerlei andere activiteiten.

******************

Op 2 en 3 december van 11 – 17 uur.

** KERST bij “de Rozerij” in Stramproy (Rietbroek 2) **

All Seasons Decorations mag deelnemen aan dit sfeervolle
event met kerst-groendecoraties. Voor meer info zie onze Nieuwsbrief!AANMELDINGEN GRAAG PER E-MAIL OP INFO@ALLSEASONSDECORATIONS.NL of RECHTSTREEKS VIA DE WEBSITE !

Jullie ontvangen ALTIJD een bevestiging van jullie inschrijving!!!

 Ook kunnen jullie inschrijven via de website via de speciale link met de data.
OOK HIERVAN ONTVANGEN JULLIE NOG EEN DEFINITIEVE BEVESTIGING.

 MOCHTEN ER NOG VRAGEN ZIJN OMTRENT DIT PROGRAMMA DAN HOREN WIJ DAT GRAAG.

OOK ALS JULLIE GEEN PRIJS MEER STELLEN OP ONTVANGST VAN HET PROGRAMMA LAAT HET DAN SVP OOK EVEN WETEN

 Het is misschien verstandig te melden, indien jullie interesse hebben in deelname aan 1 of meerdere van onze workshops, niet te lang te wachten met de aanmeldingen, gezien het grote aantal personen die deze info ontvangen.

 Wij vragen geen inschrijvingsbedrag vooraf, maar vragen jullie wel rekening te houden met de gemaakte kosten die doorberekend worden (25 Euro!) indien jullie in minder dan 1 week vooraf afmelden! Het is dan bijv. wel mogelijk om de decoratie door ons te laten maken indien U zelf verhinderd bent om deel te nemen. Een vervanger die in Uw plaats komt door Uzelf te regelen kan natuurlijk ook.

Afmeldingen langer van te voren zijn uiteraard geen probleem!

Wij vragen hiervoor jullie begrip, aangezien we in het laatste seizoen veel afmeldingen ontvingen op het laatste moment.
Margot Pustjens-Peters

All Seasons Decorations

Lanterdijk 43
6116 AH ROOSTEREN

06 – 305 633 46

info@allseasonsdecorations.nl

voor de nieuwste keukeninspiratie & lekkere recepten kijk op: www.mazakeukens.nl Nu ook op FACEBOOK !!!

VOLG ONS OP FACEBOOK; Margot Pustjens-Peters All Seasons Decorations -> met heel veel foto’s en bijna dagelijks nieuwe berichtjes!!!!!Download hier het PDF programma van de Najaars-Kerst Workshops 2017