Workshop programma
“Najaar – Kerst 2019”
GROENDECORATIES LANDELIJKE STIJLThema 01: “Moeder & Kind workshop “TAKKEN & POMPOENEN”         Euro 75,00


We starten dit jaar met een moeder & kind workshop, hoe leuk is dat?
Trouwens ook vaders (ik kreeg klachten..;-) ), oma’s & opa’s, peettantes en buurvrouwen zijn welkom!

PUMPKINS/ POMPOENEN…. Zonder deze prachtige kanjers géén herfstgevoel!

De moeders maken een mooie herfstslinger rondom een takken-wigwam, en de kids gaan vrolijk aan de slag om pompoenen te versieren met de bekende oranje pompoenen. Voor groot & klein een superleuke activiteit … dé start van een heerlijk najaarsseizoen.

Tijdens de koffie / limonade pauze overheerlijke versnaperingen voor jong & oud.

Een heerlijk avondje of middagje uit…. MAKING MEMORIES TOGETHER.

***LET OP: DE WORKSHOPS AVOND STARTEN EEN UUR EERDER DAN GEWOONLIJK, zodat het ook niet te laat wordt voor de allerkleinsten! Op woensdag-middag starten we om 13.30 uur.

Data;

17 september AVOND, we starten om 18.30 uur***
18 september in de middag, aanvang 13.30 uur

Prijs gebaseerd op 1 ouder & 1 kind = totaal 75 euro
1 kind extra= 25 euro
1 volwassene extra= 35 euro

Thema 02: “Hallo Heerlijke Herfst” Krans   Euro 55,00


Ook dit najaar weer een prachtige, overvloedig gedecoreerde krans op het programma. Een royale (48 cm) naturel-tint takkenkrans die op een speciale manier gevlochten is gebruiken we als basis. De bovenzijde van deze takkenkrans is volledig opengewerkt, waardoor er ruimte ontstaat om deze krans mooie te “vullen” met typische herfstmaterialen.

De krans is het mooist te gebruiken als een “liggend item” op tafel zowel binnen als buiten. In combinatie met romantisch kaarslicht en typische herfst-materialen een eye-catcher in je najaars-interieur. Ophangen kan ook indien gewenst uiteraard.

Qua materialen gaan we werken met bolletjes mos, herfstblad zoals eik, pistache, appelblad en rijkelijk verder opvullen met herfstvruchten in tal van variaties (pompoentjes, bottels, bessen etc.). Prachtig van kleur en heel lang houdbaar.

Data:

1 oktober in de AVOND. Aanvang 19.30 uur. 

2 oktober in de OCHTEND. Aanvang 09.30 uur.

Thema 03:  “Staande Herfstkrans” Autumn-feelings”          Euro 55,-


Op veler verzoek nog eens een mooie krans op het programma die op een standaard staat, en daarom ook makkelijk te plaatsen voor een raam of midden op je tafel bijvoorbeeld. Aan 2 zijden dus mooi om te “bekijken”. Desgewenst natuurlijk ook heel mooi te plaatsen voor een spiegel bijvoorbeeld, of tegen een muur en dan maar aan 1 kant gedecoreerd. Weer veel variaties te bedenken.

De basiskrans bestaat uit dunne takken in herfsttinten, die op een standaard geplaatst wordt om verder te decoreren. De krans kan volledig rond gedecoreerd worden, maar zeker zo mooi is om alleen de onderste helft aan beide zijden te decoreren met prachtige herfstmaterialen.

Mooie warme kleuren van dit seizoen te zien in de vele variaties groenmaterialen, bessen, vruchten, mosjes en diverse soorten bladeren… Alles verwerkt in deze mooie krans ….. Wow….  “Do I have to say more…?”

Data:
AVONDEN HELAAS VOLGEBOEKT, aanvang 19.30 uur.
9 oktober in de OCHTEND, aanvang 09.30 uur.

Thema 04: “Welkom Winter Festoen”        Euro 55,00We hebben een hele mooie basis voor jullie ingekocht die bestaat uit een basis van diverse maten dennenappels, waarin we een prachtige festoen gaan binden met mooie groene materialen met al een winters tintje, zodat er een lange festoen ontstaat waarin de dennenappels mooi verwerkt zijn.

We vullen dit aan met andere mooie groenmaterialen en mooie herfst/winterse vruchten, en als finishing touch een lichtjesslinger om erdoor te weven. Stoer touw om het af te werken, en nog een leuk item om eraan te hangen als eye-catcher. Laat de donkere avonden maar komen, wij zorgen voor sfeervolle lichtjes in de duisternis.

Prachtig om op te hangen op je voordeur, aan de muur in je kamer, maar ook een mooi item op een stoere plank op je eettafel. Aangevuld met vruchten uit dit late najaar-seizoen, kaarslicht en mooie accessoires een mooie verse decoratie voor lang plezier.

Data:
AVONDEN HELAAS VOLGEBOEKT, aanvang 19.30 uur.
OCHTENDEN HELAAS VOLGEBOEKT, aanvang 09.30 uur.

Thema 05: “Warm White Christmas Tree”   Euro 65,00Ook een kerstboom staat meestal hoog op het verlanglijstje van de workshopdeelnemers, gewoon omdat het zo gezellig is om een extra boompje in je interieur te zetten in de toch al zo sfeervolle aanlooptijd naar de kerst.
En guess what…. Dit boompje kan bijvoorbeeld ook buiten!! Extra leuk.

We hebben een hele mooie boom voor jullie uitgezocht (90 cm hoog !) van allemaal berkentakken (ook al mooi zonder groendeco trouwens).
Heel stabiel, robuust en stoer.

Deze boom gaan we “optuigen” met allerlei mooie materialen in voornamelijk wit- en naturel tinten, maar ook echte kerst-groenen zoals nobilus, mossen en meer zijn uiteraard voorhanden. Voor elk wat wils qua smaak zoals jullie van ons gewend zijn.

Leuke kerst-deco materialen en uiteraard verlichting maken de boom helemaal “Christmas-proof” (verlichting ook voor buiten geschikt).  Een echte aanrader weer in dit programma! En je hebt meerdere jaren plezier van deze mooie boom.
Een opfrisbeurt in een volgend jaar, en hij kan zo weer gebruikt worden.

Data:
AVONDEN  HELAAS VOLGEBOEKT, aanvang 19.30 uur.
OCHTENDEN OOK HELAAS VOLGEBOEKT , aanvang 09.30 uur.

Thema 06: “Tafeldecoratie Romantic Christmas”    Euro 65,00


Als afsluiter dit seizoen hebben we ook nog gekozen voor een mooi item voor de kersttafel.

Een houten schaal op pootjes vormt het middelpunt. Daarop hebben we een mooi assorti van diverse flesjes, vaasjes en theelichthouders voor jullie samengesteld in een warme champagne-tint met een mooie gouden “gloed”. Kaarslicht, verse bloemen in de vaasjes, een mooie gewaxte shimmer hyacintenbol, maar ook een mooie gebonden bloemenslinger die gedecoreerd wordt vanuit één van de vaasjes op de schaal vormen een mooi geheel op deze decoratie op jullie feesttafel. De bloemenslinger wordt heel fijntjes gebonden, en afgewerkt met mooie gevriesdroogde roosjes. Deze slinger zal heel mooi indrogen, zodat jullie er nog lang plezier van hebben.

Uiteraard hebben we als extra deze hele week ook “bubbles & bites” ter afsluiting om te proosten op de feestdagen, én voor iedereen een kerstpresentje…. Hoe leuk is dat! *** MERRY CHRISTMAS***

Data:
AVONDEN HELAAS VOLGEBOEKT, aanvang 19.30 uur.
OCHTENDEN OOK HELAAS VOLGEBOEKT, aanvang 9.30 uur

**  ANDERE LEUKE DATA VOOR JULLIE AGENDA’S  ** 

 

** ZATERDAG 24 AUGUSTUS “LICHTJES-AVOND” ** 
Hoeve  Schettereind bij All Seasons Decorations
Poorten open tussen 17-21 uur.
Entree 3 euro incl. (zomers) drankje.

Sfeervolle avond tot aan de avondschemering in onze najaarstuin. Honderden lichtjes van kaarsen en andere lampjes verlichten feeëriek onze tuin. Overal leuke hoekjes, stillevens en verse herfst-groendecoraties.
Een hapje en een drankje zullen uiteraard niet ontbreken.

 

** ZONDAG 15 SEPTEMBER “OOGSTFEEST” **
Hoeve Schettereind bij All Seasons Decorations
Poorten open tussen 11 – 16 uur. Gratis toegang.

Inmiddels ook alweer enkele jaren een traditie in onze tuin. Groendecoraties, oogst, hapjes & drankjes, en gezelligheid
Met tal van deelnemers in onze boomgaard met prachtige brocante

 

 ** Zaterdagopenstelling“Heerlijke Herfst” ** 
bij All Seasons Decorations op Hoeve Schettereind;
Poorten geopend tussen 11 – 16 uur
–       28 september
–       12 oktober **

** Op 12 oktober zullen tevens de VERKOOPBLOEM-BOLLEN TULPEN & ALLIUMS plaatsvinden. Op veler verzoek en naar aanleiding van de reacties tijdens onze tuinopenstellingen dit voorjaar hebben we diverse klanten beloofd een verkoopdag in te plannen van deze geweldige bloembollen.

 

 ** Kersthuis All Seasons Decorations **
“Magical Moments & More”

Zondag 3 en 10 november en zondag 1 december 11- 16 uur

Kom sfeerproeven in ons Kersthuis op Hoeve Schettereind.
Onze woonboerderij & tuinen ondergedompeld in een heerlijke kerstsfeer.

 

** CHATEAU NOËL BROCANTE & AUTHENTIEKE KERSTDECO **
Kasteel Limbricht, Allee 1 6141 AV Limbricht

Entree 3,50 euro**

Zaterdag 16 november 16 – 21 uur
Zondag 17 november 11 – 16 uur.

 

 ** Kersthappening ROOSTEREN **
Kerstdorp Roosteren / Hotel Restaurant de Roosterhoeve / All Seasons Decorations Roosteren

Zondag 24 november 11 – 16 uur.AANMELDINGEN GRAAG RECHTSTREEKS VIA DE WEBSITE of via e-mail op INFO@ALLSEASONSDECORATIONS.NL 

Jullie ontvangen ALTIJD een bevestiging van jullie inschrijving!!!

 Ook kunnen jullie inschrijven via de website via de speciale link met de data.
OOK HIERVAN ONTVANGEN JULLIE NOG EEN DEFINITIEVE BEVESTIGING.

 MOCHTEN ER NOG VRAGEN ZIJN OMTRENT DIT PROGRAMMA DAN HOREN WIJ DAT GRAAG.

OOK ALS JULLIE GEEN PRIJS MEER STELLEN OP ONTVANGST VAN HET PROGRAMMA LAAT HET DAN SVP OOK EVEN WETEN

 Het is misschien verstandig te melden, indien jullie interesse hebben in deelname aan 1 of meerdere van onze workshops, niet te lang te wachten met de aanmeldingen, gezien het grote aantal personen die deze info ontvangen.

 Wij vragen geen inschrijvingsbedrag vooraf, maar vragen jullie wel rekening te houden met de gemaakte kosten die doorberekend worden (25 Euro!) indien jullie in minder dan 1 week vooraf afmelden! Het is dan bijv. wel mogelijk om de decoratie door ons te laten maken indien U zelf verhinderd bent om deel te nemen. Een vervanger die in Uw plaats komt door Uzelf te regelen kan natuurlijk ook.

Afmeldingen langer van te voren zijn uiteraard geen probleem!

Wij vragen hiervoor jullie begrip, aangezien we in het laatste seizoen veel afmeldingen ontvingen op het laatste moment.
Margot Pustjens-Peters

All Seasons Decorations

Lanterdijk 43
6116 AH ROOSTEREN

06 – 305 633 46

info@allseasonsdecorations.nl

voor de nieuwste keukeninspiratie & lekkere recepten kijk op: www.mazakeukens.nl  en voor leuke Tuin inspiratie op: www.hoeveschettereind.nl
Beide zijn natuurlijk ook op FACEBOOK te vinden !!!

– VOLG ONS OP FACEBOOK –
Margot Pustjens-Peters All Seasons Decorations

met heel veel foto’s en bijna dagelijks nieuwe berichtjes!!!!!

Onze tuininspiraties vind U op FB ; HOEVE SCHETTEREIND.
Ook zijn wij actief met foto’s en berichtjes via Instagram.Download hier het PDF programma Najaar-Kerst Workshops 2019