Workshop programma
“NAJAAR – WINTER – KERST 2018”
GROENDECORATIES LANDELIJKE STIJLThema 01: “Authentiek potten-duo “Heerlijke Herfst”   Euro 57,50


Een mooie “starter” voor dit kleurrijke najaarsseizoen.

We maken maar liefst 2 stuks van deze mooie potten per persoon. Oude authentieke stoere harspotten in 2 maten “stapelen” we in elkaar, waarna we de overblijvende ruimte tussen de rand van de potten vullen in kransvorm met prachtige najaars-materialen in dito kleuren. De grootste maat pot is echt behoorlijk groot (h. 18 en diameter 26 cm). Zoveel mooie groenmaterialen om uit te kiezen, zodat qua kleur en sfeer het in ieder interieur zal passen.

Afgewerkt wordt dit mooie potten-duo met dikke stompkaarsen (incl.) in een mooie herfsttint. Een supermooie en sfeervolle blikvanger in je interieur voor de start van de herfstperiode vol gezelligheid & warmte binnenshuis.

Data: HELAAS ALLE AVONDEN VOLGEBOEKT

Thema 02: “Kleurrijke Herfstkrans “Indian Summer”          Euro 55,-


De basis voor deze decoratie is een mooie volle takkenkrans (48 cm.) die we aan de onderzijde volledig decoreren met prachtige herfstmaterialen, zodat er aan de bovenkant de mooie takken steeds zichtbaar blijven. Een hele sfeervolle decoratie die zowel binnen in jullie interieur alsook buiten aan de deur niet zal misstaan. De prachtige herfst-groenmaterialen hebben we voorradig in allerlei tinten die elk mooi zullen indrogen, dus voor heel lang plezier. Als afwerking kan uiteraard bijv. nog gekozen worden voor stoer touw om de krans aan op te hangen!

Voor de liefhebbers die zo’n krans liever neerleggen op tafel, dat kan natuurlijk altijd, eventueel voorzien van romantisch kaarslicht. Wederom een eye-catcher.

Data:
4  oktober AVOND aanvang 19.30 uur
3 en 10 oktober, OCHTEND aanvang 09.30 uur.

Thema 03A: “Kookworkshop Koken & Bloemen”Een supergezellige namiddag samen met je partner, vriendin, buurvrouw of lieve collega …

ZONDAG 7 oktober vanaf 13.30 uur!!

Einde…. In de loop van de late namiddag of vroege avond…..????

Totaal Euro 175 voor 2 personen (inclusief groendecoratie, hapjes, drankjes en bijpassende wijnen tijdens het diner).

Tijdens deze combi-workshop zal 1 persoon de groendecoratie maken en de partner/vriendin… die gaat in de keuken aan de slag om onder leiding van een echte hobby-kok de heerlijkste hapjes te bereiden …

Na het genieten van een aperitiefje met hapje aan het werk….. De keukenbrigade zorgt dan tussentijds voor overheerlijke hapjes tijdens de “smul&geniet-breaks”, compleet met passende drankjes uiteraard. Uiteindelijk genieten we dan allemaal samen van een heerlijk diner als afsluiting van deze bijzondere middag… & nemen we ook nog een prachtige decoratie mee naar huis!!!

KORTOM…..KOKEN, BLOEMEN & GENIETEN op “Hoeve Schettereind….” ZONDAG 7 oktober vanaf 13.30 uur…

Thema 03B: “Langwerpige herfst-takkenbundel”        Euro 55,-Een sfeervolle herfstdecoratie die je mooi kunt neerleggen op bijv. je tafel, maar ook kunt ophangen aan muur, kast of voordeur.

De basis is een bundel van het hout van oude wijnranken die we verder “opvullen” met een mooi assorti van herfstmaterialen. Voor de liefhebbers zijn er ook al enkele winterse materialen aanwezig, want gezien de datum komen we ook al in de buurt van het koude winterseizoen.

Een leuke “winterse” hertenkop, een gewei en een slinger met mini-verlichting maken het geheel af, voor extra sfeer tijdens de koude en donkere avonden. Zowel voor binnen en evt. daarna buiten een superleuke decoratie.

Data:
 ALLE AVONDEN HELAAS VOLGEBOEKT 

Thema 04: “Winterse tafeldeco met sfeervol kaarslicht”           Euro 65,-


Deze royale krans met een afmeting van bijna 50 cm die we als basis gebruiken is gemaakt van lianen, en op een hele speciale manier “gevlochten”, zodat aan de bovenzijde een open rand ontstaat. Deze krans gaan we dan overvloedig opvullen in die rand met allerlei mooie winterse materialen, takken en mossen.

Als afwerking voorzien we deze krans met 4 mooie glazen om kaarsen in te branden. De gezellige tijd voor kerst breekt immers aan dus heb je meteen een mooi advent stuk op je tafel staan. Deze decoratie zal zeker prachtig en vers blijven tot aan de kerst.

Uiteraard hebben we voor deze workshop ook al allerlei leuks voorhanden met het oog op de kerstperiode, dus als je al accessoires wil toevoegen in deze sfeer kan dat uiteraard. Ook hebben we een groot assorti aan “winterse vruchten” en ander leuks voor dit thema.

Data:
ALLE DATA HELAAS VOLGEBOEKT

Thema 05: “Romantic Christmas Latern”         Euro 69,50


Een mooie witte opengewerkte ijzeren lantaarn vormt het middelpunt van deze romantische decoratie.

Rondom en middenin deze lantaarn gaan we groenmaterialen gebruiken die uiteraard lang houdbaar zijn. Accessoires in kerstsfeer voor elk-wat-wils. Deze prachtige lantaarn kun je zowel binnen neerzetten, alsook buiten ophangen als warm welkom voor de kerstgasten, of zelfs laten branden op je tuintafel voor een sfeervol buiten-stilleven.

 “Winter Whites”, “Natural Decorations”, “White Snow”, “Frosted Glass”, “Romantic Evenings” & “Almost Christmas” ….. zomaar wat quotes die me te binnen schieten bij dit thema…. Laat jullie verrassen!

Als ik dan nog even verder mijmer …… “heerlijke gebak & winterse koffie”, vuurkorven, kerstbomen, “bubbels & bites” and
A CHRISTMAS PRESENT FOR EVERYBODY

*** DAT WIL JE TOCH NIET MISSEN ***

Data:
HELAAS ALLE AVONDEN VOLGEBOEKT

ZONDAG 16 SEPTEMBER; OOGSTFEEST/LANDLEVEN
op Hoeve  Schettereind bij All Seasons Decorations

Poorten open tussen 11-16 uur.

Met tal van deelnemers in onze boomgaard met brocante, landleven, hapjes, ambachten en nog veel meer leuks!

Zaterdagopenstelling
All Seasons Decorations op Hoeve Schettereind;
geopend tussen 11 – 16 uur op Zaterdag 29 september

Extra openstellingen KERSTHUIS All Seasons Decorations;

Zaterdag 10 november, Zondag 18 november, Zaterdag 1 december en Zondag 9 december, telkens van 11 – 16 uur.

KERSTHAPPENING ROOSTEREN;
All Seasons Decorations & Hotel Restaurant de Roosterhoeve
ZONDAG 25 november 11 – 16 uur.AANMELDINGEN GRAAG RECHTSTREEKS VIA DE WEBSITE of via e-mail op INFO@ALLSEASONSDECORATIONS.NL 

Jullie ontvangen ALTIJD een bevestiging van jullie inschrijving!!!

 Ook kunnen jullie inschrijven via de website via de speciale link met de data.
OOK HIERVAN ONTVANGEN JULLIE NOG EEN DEFINITIEVE BEVESTIGING.

 MOCHTEN ER NOG VRAGEN ZIJN OMTRENT DIT PROGRAMMA DAN HOREN WIJ DAT GRAAG.

OOK ALS JULLIE GEEN PRIJS MEER STELLEN OP ONTVANGST VAN HET PROGRAMMA LAAT HET DAN SVP OOK EVEN WETEN

 Het is misschien verstandig te melden, indien jullie interesse hebben in deelname aan 1 of meerdere van onze workshops, niet te lang te wachten met de aanmeldingen, gezien het grote aantal personen die deze info ontvangen.

 Wij vragen geen inschrijvingsbedrag vooraf, maar vragen jullie wel rekening te houden met de gemaakte kosten die doorberekend worden (25 Euro!) indien jullie in minder dan 1 week vooraf afmelden! Het is dan bijv. wel mogelijk om de decoratie door ons te laten maken indien U zelf verhinderd bent om deel te nemen. Een vervanger die in Uw plaats komt door Uzelf te regelen kan natuurlijk ook.

Afmeldingen langer van te voren zijn uiteraard geen probleem!

Wij vragen hiervoor jullie begrip, aangezien we in het laatste seizoen veel afmeldingen ontvingen op het laatste moment.
Margot Pustjens-Peters

All Seasons Decorations

Lanterdijk 43
6116 AH ROOSTEREN

06 – 305 633 46

info@allseasonsdecorations.nl

voor de nieuwste keukeninspiratie & lekkere recepten kijk op: www.mazakeukens.nl  en voor leuke Tuin inspiratie op: www.hoeveschettereind.nl
Beide zijn natuurlijk ook op FACEBOOK te vinden !!!

– VOLG ONS OP FACEBOOK –
Margot Pustjens-Peters All Seasons Decorations

met heel veel foto’s en bijna dagelijks nieuwe berichtjes!!!!!Download hier het PDF programma van de Najaar – Winter – Kerst Workshops 2018