Workshop programma
“VOORJAAR – ZOMER 2017”
GROENDECORATIES LANDELIJKE STIJLThema: “FRISSE VOORJAARS-TAKKENKRANS”               Prijs: € 55,00


We binden deze mooie takkenkrans helemaal zelf. Op een basis van een ijzeren ring verwerken we een assorti verschillende soorten voorjaarstakken zodat er een prachtige basiskrans ontstaat, die altijd mooi zal blijven. Daarna voegen we typische voorjaarsbodes toe, zoals bloembolletjes, mosjes, bosbes, wilgenkatjes, magnolia-takken etc. Als fleurige accenten zorgen wij voor mooie bloemetjes (we hebben écht mooie “neppers” ingekocht voor jullie, sommigen zijn werkelijk niet van echt te onderscheiden..) , zoals ranonkels, tulpjes, druifjes en méér.

Kortom, een prachtige krans voor heel lang plezier! Een beauty om dit seizoen mee te starten.

Data:       Alle data volgeboekt!Reserveer nu!

Thema: “LENTE OP TAFEL”              Prijs: € 40,00


De berken-boomstam van de adventworkshop van vorig seizoen gaan we in de voorjaars-metamorfose doen. Hoe leuk is dat!

Jullie nemen het berkenstammetje zelf mee (zonder de 4 ijzeren pinnen met het glas! DUS ALLEEN HET STAMMETJE**), waarna we hier een frisse nieuwe lente-look aangeven, met o.a. kronkeltakken, aardewerken potjes, diverse soorten voorjaarstakken, buxus en voorjaarsbloeiers. Uiteraard voor de liefhebbers kan er ook al gewerkt worden met kwarteleitjes, nestjes en veertjes. De basis krijgt echt weer een hele andere uitstraling. Heerlijke lente in je interieur!

Data:       Alle data volgeboekt!Reserveer nu!

Thema: “PRACHTIGE TAFELKANDELAAR “PASEN”               Prijs: € 85,00


Vorige kerstworkshops hebben we ronde betonnen kandelaars gemaakt, maar we hadden nog een prachtige vierkante variant, special gemaakt voor ALL SEASONS DECORATIONS van een oude “poer”.

Enkele dames konden deze variant toen al niet weerstaan, daarom hebben we besloten om deze versie op te nemen in dit voorjaarsprogramma.

Jullie kunnen dan kiezen voor 1 vierkante kandelaar, deze keer met een mooi hoog glazen windlicht inclusief dikke kaars.

Rondom dit glazen windlicht maken we een subtiel kransje met buxus, berkentakjes en verse bloemetjes en afgewerkt met leuke paas- voorjaarsdecoratie. Niet alleen supermooi voor binnenshuis, maar ook buiten op de tuintafel deze zomer een echte eye-catcher!

Data:       Alle data volgeboekt!Reserveer nu!

DUO WORKSHOP GENIETEN VOOR 2 PERSONEN

Thema: “KOKEN & BLOEMEN “PASEN”               Prijs: € 150,00


Op veler verzoek….. Dit voorjaar weer terug op ons programma

Een duo workshop voor 2 personen bijvoorbeeld met je partner, maar ook leuk met je vriendin of buurvrouw! Terwijl de ene groep de heerlijkste gerechten bereid in onze keuken onder leiding van onze huiskok, maakt de andere groep een superleuke paasdecoratie. Dubbel plezier dus…

Tussendoor genieten we van de heerlijkste hapjes vers uit de keuken, en uiteindelijk schuiven we aan de tafel voor een heerlijke maaltijd met z’n allen.

Bourgondisch & creatief genieten!!
De recepten krijgen jullie uiteraard mee, zodat jullie al veel ideetjes hebben voor de paasbrunch de week daarna.

*** De totale prijs hierboven genoemd is dus voor 2 personen incl. alle materialen, hapjes en drankjes!

Schrijf snel in, want ook hiervoor zijn de plekken beperkt!

Data:       Alle data volgeboekt!Reserveer nu!

Thema: “STAPELKRANSEN ALS VOORJAARSNEST”               Prijs: € 57,50


Op een mooie onderschaal maken we een stapeling van verschillende soorten, maten en materialen kransen, zodat er uiteindelijk een mooi “nest” bovenaan ontstaat. Superleuk op tafel tijdens de paasbrunch, maar daarna ook een echt eyecatcher op bijvoorbeeld je buitentafel, zodat het lekker verder kan bloeien en groeien!

Verse bloemetjes en plantjes gecombineerd met accessoires in frisse pastelkleurtjes van het voorjaar, en wel hele bijzondere eieren bovenin het nest!

Data:       Alle data volgeboekt!Reserveer nu!

Thema: “ROMANTIEK IN RIET & WIT”               Prijs: € 55,00


Als basis voor deze “romantische” workshop gebruiken we een witte langwerpige rieten bak  (ca. 50 cm.) opgemaakt met aleen maar witte materialen. Denk daarbij aan zowel verse als gedroogde bloemetjes zoals gipskruid, limonium, roosjes,  witte bonsai-takken, witte asparagus en witte sier-vruchtjes, maar ook bijvoorbeeld parelmoerschelpen, tillandsia en sisal, parels  en skeletblad.

Romantisch kaarslicht erbij en prachtig kanten lint en je hebt een prachtige decoratie voor lang plezier!

Ook heel geschikt als moederdag-kadootje of als tafelversiering voor de communie!

Data:       Alle data volgeboekt!Reserveer nu!

Thema: “COUNTRY KITCHEN DECORATION”               Prijs: € 50,00


Een mooie keukendecoratie mag ook dit seizoen niet ontbreken in ons workshopprogramma.
Wij zorgen voor een enorme keuze aan materialen om deze decoraties te maken, zodat het verder eigenlijk geen uitleg nodig heeft. Heerlijk geurend, gezellig qua styling en decoratie & lang plezier! De “keuze is weer reuze”… dus voor elk wat wils qua materialen en kleuren….

Jullie hebben de keuze uit een krans of een guirlande (beiden kunnen zowel hangend als liggend gebruikt worden). Graag aangeven bij inschrijving!

Data:       Alle data volgeboekt!Reserveer nu!

Thema: “ZOMER GUIRLANDE OP LOUVRE-LUIK”               Prijs: € 65,00


Op een mooi houten louvre luik (wit/vergrijsd, afmetingen ca. 83 x 42 cm.) maken we een echte zomerse blikvanger in de vorm van een mediteraanse festoen met o.a. lavendel, kruidensoorten (wilde tijm, rozemarijn), limonium en olijftakken.  Ziet er niet alleen prachtig uit, maar het ruikt ook nog eens heerlijk.

Qua afwerking gebruiken we materialen zoals mooie grote schelpen tillandsia, zeegras, sisal en touw.

Het luik kan leuk neergezet worden op een sidetable, maar ook aan de muur gehangen (…wég met dat oude schilderij) of zelfs op bijvoorbeeld een tafel neergelegd worden.

Data:       Alle data volgeboekt!Reserveer nu!

Thema: “FLEURIGE ZOMER-FINALE KIDS”              Prijs: € 65,00


Zoals beloofd weer een MOEDER & KIND workshop in dit seizoen!!

We gaan er een kleurrijk taartjesfestival van maken!
De mamma’s maken een hele mooie High-Tea taart en de kids maken kleinere
taartjes voor erbij!
Vrolijke kleurtjes, allerlei leuke zomerse materialen, en uiteraard ook vers groen worden verwerkt in deze superleuke taartvormpjes.

Als we dan ook nog heerlijke cupcakes en taartjes serveren tijdens de koffie-pauze is het feestje compleet!

Dit wil je toch niet missen? Schrijf je dan snel in op onderstaande data! PS: oma of peettante mag natuurlijk ook meekomen…. Dan wordt het steeds gezelliger!

*** LET OP: DE WORKSHOPPRIJS IS VOOR 1 VOLWASSENE & 1 KIND. MOCHT ER EEN EXTRA KIND BIJKOMEN DAN IS ER EEN MEERPRIJS VAN 15 EURO. EEN EXTRA VOLWASSENE ERBIJ IS 25 EURO EXTRA ***

Data:       Alle data volgeboekt!Reserveer nu!

*** ANDERE LEUKE DATA VOOR JULLIE AGENDA’S ***

ZATERDAG 6 EN ZONDAG 7 MEI “OPEN TUIN DAG HOEVE SCHETTEREIND & VERKOOP HANGING BASKETS

Geopend tussen 10.00-16.00 uur

************************************

ZONDAG 4 JUNI “BROCANTE IN DE BOOMGAARD”

Geopend tussen 11.00 – 16.00 uur

OOK IN VOORJAAR WILLEN WE AF EN TOE EEN ZATERDAG OPENSTELLING “GEWOON VOOR DE GEZELLIGHEID”, ZODAT JULLIE KUNNEN RONDKIJKEN IN ONZE WOONBOERDERIJ, GENIETEN VAN DE SFEER, DE TUIN, LEUKE VERSE GROENDECORATIES, DE NIEUWSTE ACCESSOIRES, EN UITERAARD EEN KOPJE KOFFIE MET IETS LEKKERS. OOK MAZA KEUKENS ZAL DEZE ZATERDAGEN GEOPEND ZIJN.

De volgende zaterdagen zijn wij geopend tussen 10.00-16.00  uur

* zaterdag 11 maart – Heerlijke start van het voorjaarsseizoen

* zaterdag 1 april – Eindelijk LENTE

* zaterdag 6 en zondag 7 mei – OPEN TUIN HOEVE SCHETTEREIND & verkoop HANGING BASKETS

* zaterdag 17 juni – Zomerspektakel & SummerSale

 

Tevens wil ik jullie attenderen op 2 OPEN TUIN DAGEN bij BROOKERGARDEN in HOUT-BLERICK. Genieten van een prachtige voorjaarstuin met 20.000 aangeplante bollen! All Seasons Decorations zal hierbij ook aanwezig zijn op 23 & 30 april met mooie voorjaarsdecoraties zoals kransen en méér. Geopend tussen 10.00 -17.00 uur. Entree 3 euro. Kom genieten!AANMELDINGEN GRAAG PER E-MAIL OP INFO@ALLSEASONSDECORATIONS.NL of RECHTSTREEKS VIA DE WEBSITE !

Jullie ontvangen ALTIJD een bevestiging van jullie inschrijving!!!

 Ook kunnen jullie inschrijven via de website via de speciale link met de data.
OOK HIERVAN ONTVANGEN JULLIE NOG EEN DEFINITIEVE BEVESTIGING.

 MOCHTEN ER NOG VRAGEN ZIJN OMTRENT DIT PROGRAMMA DAN HOREN WIJ DAT GRAAG.

OOK ALS JULLIE GEEN PRIJS MEER STELLEN OP ONTVANGST VAN HET PROGRAMMA LAAT HET DAN SVP OOK EVEN WETEN

 Het is misschien verstandig te melden, indien jullie interesse hebben in deelname aan 1 of meerdere van onze workshops, niet te lang te wachten met de aanmeldingen, gezien het grote aantal personen die deze info ontvangen.

 Wij vragen geen inschrijvingsbedrag vooraf, maar vragen jullie wel rekening te houden met de gemaakte kosten die doorberekend worden(25 Euro!) indien jullie in minder dan 1 week vooraf afmelden! Het is dan bijv. wel mogelijk om de decoratie door ons te laten maken indien U zelf verhinderd bent om deel te nemen. Een vervanger die in Uw plaats komt door Uzelf te regelen kan natuurlijk ook.

Afmeldingen langer van te voren zijn uiteraard geen probleem!

Wij vragen hiervoor jullie begrip, aangezien we in het laatste seizoen veel afmeldingen ontvingen op het laatste moment.
Margot Pustjens-Peters

All Seasons Decorations

Lanterdijk 43
6116 AH ROOSTEREN

06 – 305 633 46

info@allseasonsdecorations.nl

voor de nieuwste keukeninspiratie & lekkere recepten kijk op: www.mazakeukens.nl Nu ook op FACEBOOK !!!

VOLG ONS OP FACEBOOK; Margot Pustjens-Peters All Seasons Decorations -> met heel veel foto’s en bijna dagelijks nieuwe berichtjes!!!!!Download hier het PDF programma van de Voorjaars-Zomer Workshops 2017