Workshop programma
“VOORJAAR – ZOMER 2018”
GROENDECORATIES LANDELIJKE STIJLThema 01: “HOU VAN HET VOORJAAR HART”               Prijs: € 49,50


Wat een heerlijke start van het workshopseizoen deze lente…

Een prachtige hartvorm voor aan je voordeur, poort of gewoon lekker binnen aan de muur om het aankomend voorjaar welkom te heten.

Een “ruigere” variant deze keer met diverse soorten takken zoals berk, gagel, fluweel zachte katjes en bloeiend hout van de fruitbomen. Dat is de basis van deze mooie decoratie, die aan de onderkant iets langer zal uitlopen. Ook om het hart op te hangen doen we het “net-even-anders” deze keer, zodat jullie wederom een decoratie hebben die je niet overal tegenkomt.

Afgewerkt wordt het hart met voorjaarsbolletjes zoals bijv. druifjes, takjes buxus, bosbes en voor de liefhebber zijn er uiteraard al kwarteleitjes met een kleine knipoog naar Pasen.

Data:      Helaas alle data volgeboekt. Evt. wel mogelijk op wachtlijst !

Thema 02: “FLEURIGE PAASTAFELDECORATIE”              Prijs: € 55,00


Heel vrolijk op jullie eettafel met de paasbrunch, een echte eye-catcher deze groendecoratie in de vorm van een “ovaal” of zelfs “paasei-vorm”.

We bekleden de ondergrond met stukjes berk, waarna we deze aparte vorm als het ware “opvullen” met allerlei lente-groen. Denk hierbij aan mosjes, bloemetjes, voorjaarsbolletjes, nestjes, eitjes, takjes en uiteraard leuke paasaccessoires. Superleuk en lang houdbaar!! En telkens opnieuw te vullen voor bijv, een ander, daaropvolgend seizoen (na de pasen meer voorjaarsdeco en richting zomer schelpjes en kaarslicht).

Data:       Alle data helaas volgeboekt. Evt. wel mogelijkheid wachtlijst

Thema 03: “STOER WANDPANEEL met een voorjaarsguirlande”  (Werken met VINTAGE PAINT)            Prijs: € 95,00
–>>  incl. uitgebreide voorjaarslunch & koffie/thee met gebak na afloop. <<–Op veler verzoek hebben we ook weer een workshop opgenomen in ons programma om te werken met de prachtige producten van VINTAGE PAINT. Inmiddels is het assorti van deze verflijn enorm uitgebreid met allerlei moois zoals effect paint, waxen, metallic verf in brons/goud/zilver, cracquelé verf en nog veel meer leuks!

Hiermee gaan we tijdens deze workshop een mooie combi maken. We bewerken  de houten panelen met de produkten van Vintage Paint, en daarna komt er op het paneel een prachtige groendecoratie!

Als basis krijgen jullie een onbewerkt paneel met de afmetingen ca.  70 cm. hoog en 40 cm. breed van steigerhout. Deze ondergrond bewerken we met Vintage Paint producten (wax, verf etc), zodat het precies de uitstraling krijgt die jullie graag wensen. Alle kleuren en varianten kunnen gebruikt worden, incl. de prachtige nieuwe effect verven, voor een nog authentiekere look!

Daarna brengen we aan de bovenrand/zijkanten nog mooie houten sierornamentjes aan, die eventueel ook nog behandeld kunnen worden met Vintage Paint. Uiteraard voor de liefhebber…

Inspiratievoorbeelden genoeg aanwezig!

Daarna schuiven we aan voor een heerlijke en uitgebreide voorjaarslunch.

Na de lunch maken we een prachtig groendecoratie op dit wandpaneel. Een gebonden guirlande met de groenmaterialen van dit seizoen, uiteraard hebben we soorten uitgekozen zodat je er lang plezier aan zult beleven. Voor elk wat wils qua soort en kleur.

Een geweldige blikvanger opgehangen aan de muur, maar ook bijvoorbeeld rechtopstaand op een schouw of sidetafel tegen de muur. Je zou er zelfs voor kunnen kiezen om dit paneel neer te leggen op een grote tafel, in combinatie met mooie theelichten/kaarsen voor een heerlijk sfeertje en stilleven.

Uiteraard wordt er na afloop ook nog koffie met gebak geserveerd, dus voor de inwendige mens wordt goed gezorgd.

Data:       4 april, 5 of 6 juni, aanvraag 10.30 tot ca. 16.00 uur
INCL. Lunch & koffie/thee en gebak!

Thema 04: “MOOIE VOORJAARSKRANS MET MOSBOL”             Prijs: € 49,50


We wilden graag een mooie decoratie voor jullie bedenken zodat jullie de betonnen vazen van het vorig seizoen weer kunnen voorzien van een frisse look. Uiteraard geen probleem om deze kransen op een andere ondergrond te leggen zoals bijv. een eigen pot of mooie schaal. Je hoeft de betonnen vaas dus niet persé te hebben om aan deze workshop deel te nemen!!

*** LET OP: beslist NIET gaan sjouwen met de vaas… kun je thuis erop leggen!

Een frisse, frivole & kleurige voorjaarskrans, opgestoken met zowel vers groen materiaal alsook mooie zijden bloemen hier en daar….het lijkt me niet zo moeilijk om daar een mooi plekje thuis voor te vinden.

Als finishing touch maken we een mooie mosbal voor in het middelpunt, die we ook in een leuke “lente-look” steken door middel van ranken, takjes van fruithout en kronkelwilg en nog veel meer leuks! 

Data:       Alle data helaas volgeboekt, evt. wel mogelijk op wachtlijst

Thema 05: “KRUIDIGE & ZOMERS BOEKET/TOEF in “shabby-look” linnen doeken”               Prijs: € 55,00


Jullie hebben weer een hoop te kiezen bij deze workshop. Maar liefst 2 stuks van deze leuke decoraties worden er gemaakt tijdens de workshops. Heel leuk om mee te decoreren, aan een luik/paneel of deur te hangen, op een ladder, maar ook gewoon om op je tafel neer te leggen. Je kunt kiezen om bijv. 2 dezelfde te maken, of juist 2 verschillende. Uiteraard zorgen wij voor leuke voorbeelden zodat het weer “makkelijk” kiezen is!

De toef of boeket (hoe je het ook wil noemen) wordt gemaakt met lang-houdbaar groen zoals bijv. verse kruiden zoals tijm/rozemarijn/olijf, eucalyptus, lavendel, wilde asparagus etc. afgewerkt met bijv. knoflookbollen, rode pepers etc indien je in de ”kruidige” sfeer wil werken. Leuk voor je keuken, maar uiteraard kun je ook kiezen voor een landelijke stoere variant, of zelfs een zomerse uitstraling is een optie.. De keuze is weer reuze bij All Seasons Decorations 😉

Om deze toef/boeket komt er dan als uiteindelijke afwerking een soort ruwe linnen doek (shabby look!) met stoer touw en leuke deco eraan. Superleuke in huis & razend populair op dit moment!!

Data:       Geen inschrijving meer mogelijk. Evt. wel op wachtlijst

Thema 06: “MOEDER & KIND WORKSHOP ZOMER”               Prijs: € 65,00


We hebben er toch weer een leuk onderwerp voor kunnen verzinnen! Onze populaire moeder & kind workshops (….of oma, peettante, buurvrouw…)

De moeders maken een leuke speciale lantaarn voor het aankomend zomerseizoen en de kids maken maar liefst 2 leuke “kubus-vormen” waar ook een theelichtje in verwerkt wordt voor erbij…. Maar het mag natuurlijk ook gerust op je eigen slaapkamer hoor!

Allerlei leuke, kleurrijke materialen zullen we hiervoor voorhanden hebben met de zomer in het vooruitzicht. Heerlijk samen knutselen…. “Making Beautiful Memories”

Zó leuk om samen te doen…. En tijdens de pauze worden jullie ook nog verwend met allerlei gebak, drankjes en zoete lekkernijen. Smullen!

LET OP: DEZE WORKSHOP START EEN UUR EERDER DAN GEWOONLIJK***

LET OP: DE PRIJS IS VOOR 1 volwassene en 1 kind. Bij een extra volwassene komt er 30 euro bij, en voor 1 kind extra 15 euro erbij. Graag duidelijk aangeven bij inschrijving op het formulier!!!

Data:      29 en 31 mei, in de AVOND aanvang 18.30 uur
30 mei, in de MIDDAG aanvang 13.30 uur

Thema 07: “SWEET SUMMER”               Prijs: € 65,00


Als afsluiting van dit workshop seizoen hebben we gekozen voor een zomerse, langwerpige decoratie (lang & smal), zodat deze neergelegd kan worden op diverse plekken; zowel op je tafel binnenshuis of je terras-tafel in de tuin, maar ook prachtig op een schouw of sidetable. 

Qua “ingredienten” hebben we als basis een lange smalle plank van sloophout (ca. 80 x 12 cm) laten maken met een bijzondere afwerking, die we verder gaan decoreren met tal van zomerse deco zoals tillandsia & tillandsia plantjes, lange repen gedroogd blad, lavendel en tal van “zon-zee-strand” materialen en decoraties zoals bijv. drijfhout, schelpen, touw etc.. Uiteraard voor de lange zwoele zomeravonden wordt hier ook kaarslicht in verwerkt. Alles in wit/grijze tinten als basis en alleen maar houdbare en droge materialen, dus voor een zomerlang plezier.

Let the summer-season begin….
Als afsluiting nog een zomers hapje en een glaasje bubbels!!
Heerlijk genieten op Hoeve Schettereind.

Data:       Inschrijven voor deze workshop is helaas niet meer mogelijk, evt. wel wachtlijst !

*** ANDERE LEUKE DATA VOOR JULLIE AGENDA’S ***

** ZONDAG 20 MEI 2018 **
BROCANTE IN DE BOOMGAARD

** Open Tuin Hoeve Schettereind op 15, 22 en 29 april

** Open Tuin en verkoop Hanging Baskets weekend 5 en 6 mei

** Open Tuin Hoeve Schettereind 10 juni

 

** Zondag 24 juni 2018 **
SUMMER EVENT

 

** SPECIALE EXTRA OPENSTELLING VOORJAAR **
op Hoeve Schettereind bij All Seasons Decorations / MAZA Keukens

Zaterdag 10 maart en zaterdag 24 maart  (telkens geopend tussen 11-16 uur)

 

** ZONDAG 16 SEPTEMBER 2018**
OOGSTFEEST/LANDLEVEN OP HOEVE SCHETTEREIND

 

** ZONDAG 25 NOVEMBER 2018 **
KERSTHAPPENING ROOSTEREN

(andere data voor ons KERSTHUIS volgen later dit jaar).AANMELDINGEN GRAAG PER E-MAIL OP INFO@ALLSEASONSDECORATIONS.NL of RECHTSTREEKS VIA DE WEBSITE !

Jullie ontvangen ALTIJD een bevestiging van jullie inschrijving!!!

 Ook kunnen jullie inschrijven via de website via de speciale link met de data.
OOK HIERVAN ONTVANGEN JULLIE NOG EEN DEFINITIEVE BEVESTIGING.

 MOCHTEN ER NOG VRAGEN ZIJN OMTRENT DIT PROGRAMMA DAN HOREN WIJ DAT GRAAG.

OOK ALS JULLIE GEEN PRIJS MEER STELLEN OP ONTVANGST VAN HET PROGRAMMA LAAT HET DAN SVP OOK EVEN WETEN

 Het is misschien verstandig te melden, indien jullie interesse hebben in deelname aan 1 of meerdere van onze workshops, niet te lang te wachten met de aanmeldingen, gezien het grote aantal personen die deze info ontvangen.

 Wij vragen geen inschrijvingsbedrag vooraf, maar vragen jullie wel rekening te houden met de gemaakte kosten die doorberekend worden (25 Euro!) indien jullie in minder dan 1 week vooraf afmelden! Het is dan bijv. wel mogelijk om de decoratie door ons te laten maken indien U zelf verhinderd bent om deel te nemen. Een vervanger die in Uw plaats komt door Uzelf te regelen kan natuurlijk ook.

Afmeldingen langer van te voren zijn uiteraard geen probleem!

Wij vragen hiervoor jullie begrip, aangezien we in het laatste seizoen veel afmeldingen ontvingen op het laatste moment.
Margot Pustjens-Peters

All Seasons Decorations

Lanterdijk 43
6116 AH ROOSTEREN

06 – 305 633 46

info@allseasonsdecorations.nl

voor de nieuwste keukeninspiratie & lekkere recepten kijk op: www.mazakeukens.nl Nu ook op FACEBOOK !!!

VOLG ONS OP FACEBOOK; Margot Pustjens-Peters All Seasons Decorations -> met heel veel foto’s en bijna dagelijks nieuwe berichtjes!!!!!Download hier het PDF programma van de Voorjaars-Zomer Workshops 2018