Workshop programma
“Voorjaar – Zomer 2019”
GROENDECORATIES LANDELIJKE STIJLThema 01: “Fleurige standaard van grillig fruithout”   Euro 55,00


We starten dit voorjaar om met diverse soorten oud fruithout een verticale decoratie te maken. Super leuk voor je interieur om bijv. voor een raam te plaatsen of op een side-table tegen een kale muur. Je kunt de uiteindelijke hoogte zelf bepalen voor deze decoratie.

We zorgen voor verschillende lengtes, diktes en soorten van het fruithout, maar vullen ook aan met katjes, kersenbloesemtakken, voorjaarsbolletjes en mooie fleurige verse lente-snijbloemen in pipetjes. Voor de liefhebber mag er gerust al een klein kwarteleitje hier en daar. Af en toe eens een bolletje of bloemetje vervangen, en je hebt er superlang plezier… Een héérlijk seizoen is aangebroken..de LENTE…

Data:

AVONDEN HELAAS VOLGEBOEKT 

20 maart OCHTEND aanvang 9.30 uur

Thema 02:  “Vrolijke “Lente-bode” bij de entree”          Euro 55,-


Voorjaars-welkom op je voordeur, maar ook leuk aan een luik of de muur in je interieur.

We maken van verschillende soorten “bloeiend hout” zoals wilgenkatjes, kersenbloesem. kronkelhazelaar en berk, een hele mooie vorm, die we verder decoreren met voorjaarsbolletjes, buxus, bosbes en enkele mooie (zijde-) bloemen. Leuke paasdecoraties maken het helemaal af. WELKOM lieve gasten tijdens de paasdagen…. WELKOM VOORJAAR

Data:
AVONDEN HELAAS VOLGEBOEKT  aanvang 19.30 uur
3 april, OCHTEND aanvang 09.30 uur.

Thema 03: “Vrolijk PASEN”   Euro 55,00Zó gezellig op je tafel tijdens de paasbrunch, deze leuke frisse tafeldecoratie!

Op een grote platte houtschijf maken we een zelf gevlochten krans van allerlei mooie buigbare takken in diverse soorten. Daarop komt een oase krans die we royaal opsteken met vers groenmateriaal en fleurige voorjaarsbloemen. Als finishing touch komen er in het midden van deze mooie krans grote ganzen eieren. Na de paasdagen zijn deze eieren ook goed te vervangen door een sfeervol windlicht met kaars.

Data:
ALLE DATA HELAAS VOLGEBOEKT aanvang 19.30 uur

Thema 04: “Romantische Vintage Krans”        Euro 57,50Deze royale krans in white-wash tinten die we als basis gebruiken is gemaakt van o.a. wilgentakken, wat ruwer gevlochten. We gaan deze krans verder decoreren met uitsluitend wit/crème kleurige gedroogde materialen, zoals wilde tijm en asparagus, gipskruid, limonium in diverse soorten, sisal en kokosvezel in white-wash tinten.

Daarna gebruiken we heel veel Vintage spulletjes om de krans superleuk af te werken. Denk daarbij aan oude kanten lintjes, stofjes, klosjes, parels, kleine parelmoer-schelpjes, oud papier met tekst, en nog heel veel meer. Breng gerust ook je eigen leuke Vintage items mee om deze krans een persoonlijke touch te geven. Deze krans is dus echt wel een blijvertje in je interieur zoals woonkamer, gang of op je slaapkamer.
Ik zou zeggen voor jarenlang plezier!!!

Data:

14 en 21 mei,AVOND aanvang 19.30
15 en 22 mei, OCHTEND aanvang 09.30 uur.

Thema 05: “Wanddecoratie met kaarslicht”           Euro 85,00


We hebben een partij supermooie wandkandelaars kunnen inkopen!

Een mooie balk van tropisch hardhout (donkere kleur en ca. 90 cm. lang) is de ondergrond. Heel ruw en ieder item is uniek qua uitstraling en vorm. Daarop is een mooie lange ijzeren kandelaar gemaakt, met aan de bovenkant een kaars. Hierop maken we een romantische slinger van groenmaterialen zoals gipskruid, eucalyptus, olijfblad, ranken en gevriesdroogde trosroosjes. Een prachtig en romantisch geheel…

De balken zijn naar eigen wens nog te verfraaien met Vintage Paint en Wax om hem bijv. lichter van kleur te maken.

Data:
28 mei AVOND, aanvang 19.30 uur
29 mei, OCHTEND aanvang 9.30 uur

Thema 06: “Moeder & Kind workshop “STRAND”         Euro 75,00


Ook dit voorjaar/zomer weer een leuk thema voor onze populaire workshop moeder & kind. Uiteraard mag ook je oma, peettante of vriendinnetje meekomen (voor een extra volwassene komt er 30 euro bij en voor een extra kind 25 euro).

We gaan superleuke strandtassenmaken!! Voor de moeders een grote, en de kids een maatje kleiner. Ben je een stoere jongen en hoef je geen strandtas, dan maken we een mooie rieten lectuurmand voor je favoriete tijdschriften of speelgoed voor je slaapkamer (wel graag aangeven vooraf waar de keuze naar uitgaat!).

De strandtassen zijn van riet, en worden voorzien van hele leuke zomerse items, zoals bloemetjes, schelpjes, lintjes, stofjes en nog veel meer. Je eigen unieke tas, helemaal zelf ontworpen en gemaakt!!!

Tijdens de pauze smullen we van heerlijk gebak, zomerse drankjes en zoete lekkernijen. SMULLEN & GENIETEN!!!

***LET OP: DE WORKSHOPS AVOND STARTEN EEN UUR EERDER DAN GEWOONLIJK, zodat het ook niet te laat wordt voor de allerkleinsten!

Data;
18 en 20 juni AVOND, we starten om 18.30 uur***
MIDDAG HELAAS VOLGEBOEKT

**  ANDERE LEUKE DATA VOOR JULLIE AGENDA’S  **

 

– ZONDAG 9 juni BROCANTE IN DE BOOMGAARD –
Hoeve  Schettereind bij All Seasons Decorations
Poorten open tussen 11-16 uur.
Met tal van deelnemers in onze boomgaard met prachtige brocante

– ZATERDAGOPENSTELLING –
16 en 30 maart
“Heerlijk voorjaar” bij All Seasons Decorations op Hoeve Schettereind;
Poorten geopend tussen 11 – 16 uur
Eventuele verdere extra openstellingen op vrijdagmiddag maken wij bekend via Facebook.

– LIMBURGSE BLOEMBOLLENTUINEN –
onze tuin Hoeve Schettereind is geopend op 7, 14, 22 (Paasmaandag), 28 april, samen met Brookergarden (Hout-Blerick), en de Carishof (Klimmen) tussen 10 – 17 uur.
*** ENTREE 3 euro ***

Verder zijn er ook groepen vanaf 10 personen welkom op andere dagen (evt. incl. lunch) voor tuinbezoek. Neem gerust contact met ons op hierover en vraag naar de mogelijkheden.

– VERKOOPWEEKEND HANGING BASKETS –
zaterdag 4 en zondag 5 mei vanaf 10 uur – 16 uur.
Het perfecte moederdagkado 😉
Ook is dan onze bloembollen-voorjaars-tuin te bezoeken.AANMELDINGEN GRAAG RECHTSTREEKS VIA DE WEBSITE of via e-mail op INFO@ALLSEASONSDECORATIONS.NL 

Jullie ontvangen ALTIJD een bevestiging van jullie inschrijving!!!

 Ook kunnen jullie inschrijven via de website via de speciale link met de data.
OOK HIERVAN ONTVANGEN JULLIE NOG EEN DEFINITIEVE BEVESTIGING.

 MOCHTEN ER NOG VRAGEN ZIJN OMTRENT DIT PROGRAMMA DAN HOREN WIJ DAT GRAAG.

OOK ALS JULLIE GEEN PRIJS MEER STELLEN OP ONTVANGST VAN HET PROGRAMMA LAAT HET DAN SVP OOK EVEN WETEN

 Het is misschien verstandig te melden, indien jullie interesse hebben in deelname aan 1 of meerdere van onze workshops, niet te lang te wachten met de aanmeldingen, gezien het grote aantal personen die deze info ontvangen.

 Wij vragen geen inschrijvingsbedrag vooraf, maar vragen jullie wel rekening te houden met de gemaakte kosten die doorberekend worden (25 Euro!) indien jullie in minder dan 1 week vooraf afmelden! Het is dan bijv. wel mogelijk om de decoratie door ons te laten maken indien U zelf verhinderd bent om deel te nemen. Een vervanger die in Uw plaats komt door Uzelf te regelen kan natuurlijk ook.

Afmeldingen langer van te voren zijn uiteraard geen probleem!

Wij vragen hiervoor jullie begrip, aangezien we in het laatste seizoen veel afmeldingen ontvingen op het laatste moment.
Margot Pustjens-Peters

All Seasons Decorations

Lanterdijk 43
6116 AH ROOSTEREN

06 – 305 633 46

info@allseasonsdecorations.nl

voor de nieuwste keukeninspiratie & lekkere recepten kijk op: www.mazakeukens.nl  en voor leuke Tuin inspiratie op: www.hoeveschettereind.nl
Beide zijn natuurlijk ook op FACEBOOK te vinden !!!

– VOLG ONS OP FACEBOOK –
Margot Pustjens-Peters All Seasons Decorations

met heel veel foto’s en bijna dagelijks nieuwe berichtjes!!!!!

Onze tuininspiraties vind U op FB ; HOEVE SCHETTEREIND.
Ook zijn wij actief met foto’s en berichtjes via Instagram.Download hier het PDF programma Voorjaars Workshops 2019